CoD Warzone: Според слуховете можете да очаквате три нови мода

Call of Duty: Warzone скоро ще получи още три мода на игра. Сред тях е и мода на Sandbox, в който ще можете дори да провеждате състезания.

Вторият сезон на Call of Duty: Warzone започна преди не дълго време, а вече има изтичане на информация за следващото ново съдържание. Каналът в Twitter ZestyCODLeaks лийква предстоящите в бъдеще режими.

Какво ново ще има в CoD: Warzone?

Лийкърът намери няколко улики в езиковите файлове на играта, които сочат към три нови мода на игра. Това са:

  • Plague: Верданск е завладян от зомбита. Трябва да го преввземете обратно и в крайна сметка да го почистите. Изглежда, че ще трябва да се борите в различни „Чумни зони“. Ако не успеете да прочистите зоните, пейзажът ще бъде пометен от картата с атомна бомба.
  • Exfiltration: Този режим вече е официално потвърден. Тук се борите за радио и трябва да го задържите за определено време, за да избягате и да спечелите мача.
  • Sandbox: Очевидно ще ви изпрати в отворен свят, в който можете да се занимавате с множество дейности. Освен всичко друго, има писти с препятствия и състезателен режим. Освен това ще има и мод „Земята е лава!“, в който трябва да достигнете целта, без да докосвате земята.

Разгадана ли е мистерията за атомната бомба?

Ако изтеклата информация се окаже вярна, последната загадка около атомната бомба във Warzone ще бъде разгадана. От известно време се спекулира, че тя ще унищожи Верданск. В бъдеще играта вероятно ще твърди, че Верданск е бил превзет от зомбита. Това ще освобободи пътя за включването на следващата карта в режима Battle Royale.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *