AMD пусна Radeon RX 6700 XT на пазара.

Новата графична карта увеличава два пъти производителността

AMD пусна на пазара новата графична карта Radeon RX 6700 XT, оптимизирана за висока производителност, удивителни изображения и разширени софтуерни функции за гейминг с резолюция 1440p.

Базирана на RDNA 2 архитектура, снабдена с 96MB Infinity Cache, AMD Smart Access Memory технология и 12GB GDDR6 памет, Radeon RX 6700 XT осигурява до 2 пъти по-висока производителност в избрани игрови заглавия в сравнение с графичните карти от предишното поколение, съобщиха от AMD.

Картата се позиционира от AMD като „перфектният ъпгрейд за безкомпромисен гейминг” при максимални настройки за днешните AAA и еСпорт игри.

Графичните карти Radeon RX 6700 XT са достъпни от сайта на AMD, както и от глобалните търговски вериги и магазини. Различни модели ще бъдат предлагани от производители като ASRock, Asus, Gigabyte, MSI, PowerColor, Sapphire, XFX и Yeston.

С графичните карти Radeon RX 6700 XT и процесорите Ryzen 5000 серия, AMD предлага желаната комбинация от високопроизводителни CPU и GPU за най-висок клас гейминг платформи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *